Free Rabbit

Free Rabbit kypsyi pikku hiljaa varovaisesta ajatuksesta varsinaisiin tekoihin kesän ja syksyn 2011 aikana. Free Rabbit on yhden naisen projekti, harrastus, vastapaino päivätyölle ja rentouttavaa pakoa arjesta.

Teen erilaisia koruja ja käsitöitä. Koruilla haluan ilahduttaa itseäni ja läheisiäni, niillä luo harmaaseenkin arkeen pieniä juhlahetkiä. Korujen lisäksi rakastan ompelemista ja kerään kirpputoreilta välillä liiankin kanssa erilaisia kankaita, joita syntyy muun muassa erilaisia pussukoita meikeille, pikkutavaroille, puhelimelle, tai vaikka kukkaroksi. Ompelukseni ovat siis pääosin kierrätyskankaista tehtyjä. Näillä sivuilta pääset seuraamaan projektieni etenemistä.

Nimi ”Free Rabbit” sai alkunsa kotonani seikkailevalta kaksikolta. Nämä kaksi kania tietävät oikeutensa vapaina kaniineina, joita kukaan ei määräile. Välillä kyllä huutia tulee emännän puolelta, mutta usein sille ei juuri korvaa lotkauteta.

Blogissani voit seurata kaniperheen elämää ja projektieni etenemistä.

Toivottavasti viihdyt seurassamme!

Jos sivuilta ei löydy juuri sinulle sopivaa tuotetta, mutta materiaalit miellyttävät silmääsi, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva koru / pussukka.

Eli jos sinulla on kysyttävää tuotteistani, laita rohkeasti sähköpostia: ask.from.rabbit@gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s