Oulun parhaimmistoa! (Velikin sai kahvia juodakseen)

Asuminen kahdessa kaupungissa on jakanut myös elämäni kahteen osaan. Toisaalla tehdään töitä, toisaalla ollaan vapaalla. Vapaapäivät kuluvat usein ystäviä nähden ja kahviloissa istuskellen. Koti nro1 sijaitsee Oulussa ja Oulun kahvilakulttuuri on onneksi piristynyt parin viime vuoden sisään uusien kahviloiden myötä. Oma henkilökohtainen suosikkini on piskuinen Kofeiinikomppania Pakkahuoneenkadulla!

..

.

Kofeiinikomppaniassa onnistuttu luomaan (liikaa yrittämättä) välitön, kotoisa tunnelma, jota niin monet kahvilat koettavat tavoitella. Omaperäiset kierrätysideat sisustuksessa saavat hymyn huulille ja vaihtuvat näyttelyt ovat aina plussaa. Ja ne kahvit! Ja teet! Hyllyistä löytyy ties minkälaista sorttia ja olo on kuin lapsena irtokarkkiostoksille mennessä. ”60 pennillä merkkareita ja 80 pennillä tuttifrutteja.”

.

.

Tänään pikkuveli sai kahvia juodakseen.

.

.

Kofeiinikomppania on siis alunperin Oulun kauppahallissa ollut kahvi ja tee -putiikki. Pakkahuoneenkadulle perustettu kahvila on toiminut nyt ehkä vuoden päivät (?). Pääpaino on hyvässä kahvissa ja teessä, mutta pientä herkkuakin tiskistä löytyy.

.

.

Ainoat miinuspuolet paikassa on kahvilan pienuus (joka on toisaalta osa kotoisaa tunnelmaa) ja se, ettei kahvila ole arkisin auki kuin kuuteen ja lauantaisin vain neljään. Odottamaan jäädään myöhäisempiä aukioloaikoja, täällä on ainakin yksi asiakas, joka lupaa tulla illallakin käymään.

 

 

Mainokset
Kategoria(t): Aika, Hengähtäminen, vinkki Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s