Muutamia huomioita tauolta

Blogi on ollut muutaman viikon talvitelakoilla, mutta nyt on taas hyvä jatkaa siitä, mihin jäätiin. Päivä alkaa pidentyä, valo lisääntyä ja kevät on kohta jo täällä! Tänään oli niin hieno lupaus kevään kirpeistä, aurinkoisista pakkaspäivistä, että melkein lämmitin jo Airamiin kaakaot ja kaivoin murtsikat esiin. Mutta sitten piti mennä töihin.

Ennen kuin suuntaan katseeni taas tulevaan, haluan jakaa muutaman huomion tauolta.

Oli joulu (pahoittelut, että nostan tämän esiin nyt, kun kaikki ovat saaneet juuri ja juuri unohdettua sen). Se oli hektinen, jopa väsyttävä, mutta samalla lämmin, rikas ja voimaannuttava.  Paljon uusia tunteita, kokemuksia, haasteita, iloja ja joskus vähän surujakin.

Sain ennen joulua uusia koruaihioita ja olen väkertänyt koruja aina mahdollisuuden tullen. Huomasin myös, että korujen tekeminen ei ole mitään ”teenpä tätä vartin” -hommaa. Terrorisoin ruokailuhuoneen pöytää useamman viikon levitettyäni kerran koruntekevälineeni sille.

Yksi uusi lempiaiheeni ovat olleet napit! Kirpputoreilta mukaani on lähtenyt erilaisia nappikokoelmia. Vielä on hämärän peitossa, mihin ne kaikki päätyvät. Voiko käydä nappikauppaa itsensä kanssa?

Nostalgiahetkiä, kun muistelin äidin nappipurkkia vaatehuoneen kolmannella hyllyllä. Se oli läpinäkyvä muovipurkki, jossa rivi punaisia kukkia (hyvin retro) ja punainen paksu kansi. Muistan sen tunteen, kun ruuvasi kannen auki ja upotti pienen kätensä nappeja täynnä olevaan purkkiin.

Ja ennen joulua oli sitten myös tämä…

Mainokset
Kategoria(t): Aika, askartelua, Korut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s