Pyykkipäivä

Tiedän, että osalle syksy on raskasta aikaa, kun valo vähenee ja kylmyys ja harmaus saavat vallan. Itse kuitenkin nautin syksystä – pääsääntöisesti. Toki jatkuva sade, harmaus ja pimenevät illat ovat välillä raskaita. Mutta että sitä osaakin sitten arvostaa niitä päiviä, kun aurinko paistaa ja kirpeä syystuuli kipristelee poskilla ja riepottelee puiden monenkirjavia lehtiä.

Ei syksy ole pelkkää harmautta, kun osaa vain katsoa oikein.

Nämä ihanat lintupyykkipojat ostin coloresta jokin aika sitten. Pyykkipäivä saa kummasti piristystä, kun lintuset lehahtavat pyykkinarulle.

Ja harmaana päivänähän voi lisätä väriä sitten itseensä, ettei mieli ole maassa. Nämä korvakorut olen tehnyt mieheni pojan päiväkoti-taiteiluista. Poika oli tehnyt päiväkodissa joukon hamahelmi teoksia, joista hän lahjoitti muutaman minulle. Värit olivat niin syötävät, että päätin tehdä niistä korvakorut. Ja kehuja on sadellut! Näitä löytyy yhdet kappaleet myös myyntiin, jos joku on kiinnostunut. Rahat tietenkin menevät taiteilijalle itselleen.

Viikonloppuna kudoin ja kudoin ja kudoin. Työn alla on miehelle pipo ja itselleni sain valmiiksi kaulahuivin / kaulurin. Tähän hätään näistä projekteista ei ole kuvia, mutta seuraavaan postaukseen sitten niitä. En itseasiassa ole kutonut pitkään aikaan ja olen ollut yllättävän tyytyväinen niin vauhtiin kuin kädenjälkeenkin. Ehkä kaivan kaikki vanhat langat esille ja teen jouluksi muutaman pehmeän paketin. Innostukseni sai alkunsa Kelo-langasta, josta löytyy ihania värejä.

Minulla on ollut myös mielessä jo pidemmän aikaa, että pitäisi ommella muutamia pikkupussukoita ja mekkoja. Ehkä saisin ensi viikolla aloitettua sen urakan kunhan teen miehen pipon loppuun. Tässä ompelijan pikkuapulainen Eetu:

Piitusta löysin mahtavan kuvan kesältä. Voi sitä onnen määrää, kun neiti pääsi riehumaan apiloiden sekaan. Näin sivuhuomiona: mikähän meni vikaan? Piituhan on puoliksi Tan ja puoliksi kääpiöluppa. Tanithan on tunnetusti solakoita ja kääpiöluppikset … niin no, kääpiöitä. Mutta Piitu… Piitu on paksu, iso, pullukka, jyrä, monsterikani, koheltaja ja aivan ihana!

Vertailun vuoksi Tan.

Puhdasrotuinen Tan

Ja sitten Piitu.

Ainakin Piitun väritys on melkeen kohdillaan.

Mainokset
Kategoria(t): Hengähtäminen, Korut, Korvakorut, puput. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s